Over ons

Mijn naam is Ingmar Rozendaal. Ik ben de trotse eigenaar en oprichter van Qualis sinds 2019. Nadat ik bij een grote verzekeringsmaatschappij heb gewerkt maakte ik de overstap naar de financiële sector. Ik werkte mij uiteindelijk op naar zelfstandig assistent accountant en later ook nog relatiemanager. Mijn droom om een eigen administratiekantoor te gaan opstarten maakte ik uiteindelijk in 2019 waar.

Bent u op zoek naar professionele ondersteuning op het gebied van financiële administratie, loonadministratie, belastingaangiften en meer? Zoek niet verder!

Onze ervaren financiële deskundigen zijn volledig toegerust om uw financiële administratie vlekkeloos te beheren. Of u nu een klein bedrijf, een groeiende onderneming of zelfs een zzp'er bent, wij bieden boekhoudingsdiensten op maat die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Van het opzetten en onderhouden van de boekhouding tot het verzorgen van de jaarrekeningen en rapportages, wij staan garant voor nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Daarnaast begrijpen we dat het beheren van de loonadministratie een complex en tijdrovend proces kan zijn. Onze experts zorgen ervoor dat uw loonadministratie op rolletjes loopt, inclusief het opstellen van loonstroken, het berekenen van belastingen en premies, en het indienen van loonaangiften. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de groei van uw bedrijf, terwijl wij zorgen voor een vlotte afhandeling van uw personeelszaken.

Naast onze administratieve diensten bieden wij ook bedrijfsadvisering aan. Onze adviseurs zijn bedreven in het analyseren van uw bedrijf en het verstrekken van strategisch advies om uw groei en succes te stimuleren. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, het identificeren van kostenefficiëntie of het ontwikkelen van groeistrategieën, wij staan klaar om u te ondersteunen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Kortom, ons administratie- en advieskantoor is uw one-stop-shop voor al uw financiële behoeften. Van financiële administratie tot loonadministratie, belastingaangiften tot bedrijfsadvisering, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om uw bedrijf vooruit te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw boekhouding, rapportages en fiscaal advies.